Főzzünk tésztát olaszul!
Forró víz, só és tészta. Nem egy ördöngösség, mégis vannak trükkjei a tésztafőzésnek.
Forró víz, só és tészta. Nem egy ördöngösség, mégis vannak trükkjei a tésztafőzésnek.
Minden évben újabb ország tortájával gazdagodunk. Minden cukrászdának megvan a saját kreatív műremeke. A változatosság gyönyörködtet, de nem szabad elfelejteni a múltat, a nagy öregeket, a régi klasszikusokat.
Krumpli, burgonya, pityóka. Mindegy hogy hívod, el sem tudnád nélküle képzelni az életet. Melyik mire jó, hogyan tárold… olvasd el!
A karácsonyi hangulat megteremtője a fahéj. Nem csak fűszerként használható, de a kertben és a házipatikában is jó szolgálatot tesz.
Itthon is sokféle padlizsánra bukkanhatunk a boltokban és a piacokon. Nem kell megijedni, ha nem lila a padlizsán, lehet az csíkos, hosszúkás, pufók, fehér, és zöld is.