Rólunk

Szeretjük az ételeket, tiszteljük az alapanyagokat

Szilvi vagyok, egy online marketinges, kedvesem Isti háziszakács/házicukrász és imádjuk a finom ételeket. A padlizsánért egyenesen rajongunk, ezért is lett az oldalunk névadója.

Nem szeretjük a fúziós konyhát, nem szeretjük a túl nagy körítést, nem rajongunk a trendi látványos, túlkombinált falatokért és az újragondolt receptekért. Azt valljuk, hogy rendes alapanyagokból, a megfelelő konyhai eljárásokkal és némi türelemmel finom ételeket készíthetünk. Adjuk meg a módját, hiszen megéri!

A Padlizsánkuckó személyes recepttárunk, amit ország-világgal megosztunk, hogy más is kipróbálhassa, megízlelhesse konyhánk remekeit.

De hogy is szerettem bele a padlizsánba?

Ettem már padlizsánkrémet számos helyen, étteremben, ismerősöknél. Finom volt, de nem került a lista első helyére.

Aztán megismerkedtem a párommal, és jött az áttörés. Édesanyja, Marika a gázrózsára helyezett vaslapon egyesével, szenesre sütögetett padlizsánjából, féltő gonddal készített, igazi, mámorítóan füstös, ízletes padlizsánkrémébe kóstolva ízleltem meg az umamit. Az ő emlékének is tisztelgünk ezzel az oldallal.