Főoldal » Receptek » Főétel » Rodoszi sajtgolyók

Rodoszi sajtgolyók

Kategória:Főétel

Legutóbb frisítve:

Falirakiban töltött nyaralásunk során megszámlálhatatlan mennyiségű sajtgolyót ettünk, így nem volt kérdéses, hogy hazatérve reprodukáljuk ezt a csemegét. A sajtgolyó egyébként rém egyszerű, gyorsan készen van és tzatzikivel mennyei lakoma.

Rodoszi sajtgolyók

Rodoszi sajtgolyók

0 / 0 szavazat
Fogás: Főétel
Servings

2

servings
Total time

0

minutes

Hozzávalók

  • 200 g reszelt sajt (trappista és pár ízesebb sajt pl. edami)

  • 70 g liszt

  • 2 tojás

  • metélőhagyma

  • késhegynyi szódabikarbóna

Elkészítés

  • Verjük fel a tojásokat, adjunk hozzá sót. Keverjük hozzá a lisztet, rakjuk bele a zöldfűszereket, majd forgassuk össze a masszát a reszelt sajtokkal. Hagyjuk pihenni a masszát 15 percig.
  • Nedves kézzel, vagy kis méretű fagyis kanállal 12-14 kis sajtgolyót készítünk. A golyócskákat belehengergetjük a zsemlemorzsába. Forró olajban kisütjük.

Megjegyzések

Elkészítetted ezt a receptet?

Jelöld meg a @padlizsankucko-t Instán és használd a #padlizsankucko hashtag-et!

Tetszik ez a recept?

Kövesd a @padlizsankucko-t a Pinteresten!

Elkészítetted ezt a receptet?

Kövess minket Facebook-on!

Következő recept

Tzatziki

Kapcsolódó receptek

Szólj hozzá!

Ízletes és aromás.