Kategória:

Penne arrabbiata


2019. január 1. Szilvi 2021. március 16.

Csak egy paradicsomos tészta… mi lehet benne az extra? Valóban nem egy bonyolult étel, de amilyen egyszerű, olyan nagyszerű.

Egy finom, pikáns és rém gyorsan elkészíthető paradicsomos olasz tészta.

Hozzávalók

  • 2 dl paradicsomszósz

  • 1 teáskanál sűrített paradicsom

  • 3 gerezd fokhagyma

  • 2 dkg parmezán

  • Olívaolaj

  • petrezselyem

  • bazsalikom

  • Pepperoncino csili

  • Csipet cukor

  • só, bors

Elkészítés

  • Olívaolajon futtassuk meg a zúzott fokhagymát.
  • Adjuk hozzá a sűrített paradicsomot és a paradicsom szószt.
  • Sózzuk, borsozzuk, chilivel beállítjuk a pikánsságát.
  • Amikor a szósz már rotyog, hozzáadjuk a parmezánt, a csipet cukrot, szükség szerint egy kis vizet, majd petrezselyemmel és bazsalikommal ízesítjük.

Előző recept

Muszaka

Következő recept

Mákos és diós bejgli

Bejgli | Padlizsankucko.hu

Kapcsolódó receptek