Csak egy paradicsomos tészta… mi lehet benne az extra? Valóban nem egy bonyolult étel, de amilyen egyszerű, olyan nagyszerű.
Egy finom, pikáns és rém gyorsan elkészíthető paradicsomos olasz tészta.
Hozzávalók
2 dl paradicsomszósz
1 teáskanál sűrített paradicsom
3 gerezd fokhagyma
2 dkg parmezán
Olívaolaj
petrezselyem
bazsalikom
Pepperoncino csili
Csipet cukor
só, bors
Elkészítés
- Olívaolajon futtassuk meg a zúzott fokhagymát.
- Adjuk hozzá a sűrített paradicsomot és a paradicsom szószt.
- Sózzuk, borsozzuk, chilivel beállítjuk a pikánsságát.
- Amikor a szósz már rotyog, hozzáadjuk a parmezánt, a csipet cukrot, szükség szerint egy kis vizet, majd petrezselyemmel és bazsalikommal ízesítjük.